White Simple Photocentric Jewelry Promo Banner Landscape
Fashion is fun and just be you!

4 Stars fashion staat voor goede en betaalbare kwaliteit, service, diversiteit
en vooral items waar iedere vrouw blij van wordt. Dé dameskleding webshop!

IMG 3348
Eigenaar & Oprichter

Ik ben Kim..

en ik kan niet anders zeggen dan dat fashion, mode en trends er met de paplepel zijn ingegoten.

Op jonge leeftijd ging ik al met mijn moeder mee op inkoop naar Amsterdam voor haar boetiek, Boetiek Kim. Die inkoop tripjes waren zeker geen straf voor mij, gezellig de hele dag samen met mijn moeder op pad, alle aandacht krijgen en dan ook nog eens vertroeteld worden door alle dames van de inkoop. Maar waar ik toen al van onder de indruk was, was de hoeveelheid kleding, de diversiteit, kleuren, stoffen en modellen… Ik voelde mij daar als een kind in een snoepwinkel! Een dameskleding webshop … Dat zou wat zijn!

Dit is het begin geweest van mijn passie en de rode draad door mijn leven.

4 stars fashion 4 stars fashion

Ons doel & visie

Draag wat jij mooi vindt en
waar jij je goed in voelt!

Ik richt mij niet op 1 bepaalde leeftijdscategorie maar op alle dames die van fashion houden. Van maat 36- 46, iedere vrouw kan bij ons terecht. Ik vind het belangrijk dat iemand zich goed voelt in de kleding die zij draagt en dan maakt je leeftijd of maat niet uit. Daarom is onze dameskleding webshop breed opgezet en vindt je van alles wat. 

Ook is 1 van de speerpunten van de originele opzet van 4 Stars nooit verdwenen en dat is dat het betaalbaar moet zijn.

Bij 4 Stars Fashion vindt je dan ook een ruim aanbod op fashion gebied, van tops tot broeken en alles daar tussenin. Ook vindt je bij ons natuurlijk accessoires om je outfit mee af te maken, denk aan sieraden, riemen of tassen. De seizoenen spelen uiteraard een belangrijke rol in het aanbod.

Iedere week ga ik op inkoop om voor jullie de nieuwste trends en items in te kopen. Dit voelt dan ook echt als een feestje, het is zo gaaf om iedere week weer een nieuwe collectie te mogen samenstellen. Hierbij let ik op materialen, pasvormen en kleuren en vooral dat het betaalbaar is, voor iedereen is en dat je alles weer met elkaar kan combineren. Klik hier om gelijk te shoppen!

4stars