Blouse boyfriend wit

Wat vindt je bij 4 Stars Fashion?

4 Stars fashion staat voor goede en betaalbare kwaliteit, service, diversiteit en vooral items waar iedere vrouw blij van wordt!

Ik richt mij dan ook niet op 1 bepaalde leeftijdscategorie maar op alle dames die van fashion houden. Van maat 36- 46, iedere vrouw kan bij ons terecht. Ik vind het belangrijk dat iemand zich goed voelt in de kleding die zij draagt en dan maakt je leeftijd of maat niet uit.

Ook is 1 van de speerpunten van de originele opzet van 4 Stars nooit verdwenen en dat is dat het betaalbaar moet zijn.

Bij 4 Stars Fashion vindt je dan ook een ruim aanbod op fashion gebied, van tops tot broeken en alles daar tussenin.

Ook vindt je bij ons natuurlijk accessoires om je outfit mee af te maken, denk aan sieraden, riemen of tassen. De seizoenen spelen uiteraard een belangrijke rol in het aanbod.

Iedere week ga ik op inkoop om voor jullie de nieuwste trends en items in te kopen. Dit voelt dan ook echt als een feestje, het is zo gaaf om iedere week weer een nieuwe collectie te mogen samenstellen. Hierbij let ik op materialen, pasvormen en kleuren en vooral dat het betaalbaar is, voor iedereen is en dat je alles weer met elkaar kan combineren.

Tijdens zo’n inkoop dag neem ik jullie geregeld mee op Instagram in de stories dus mocht je het leuk vinden om virtueel mee te gaan, volg 4 Stars Fashion dan zeker op Instagram.

Dagelijks post ik ook filmpjes en foto’s op Instagram en Facebook van de collectie ’s om jullie te voorzien van outfitinspiratie ’s en hoe je bepaalde items met elkaar kan combineren. Mocht je ergens vragen over hebben, stel ze dan gerust via de app, mail of dm.

Liefs Kim,
4 Stars Fashion

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.