4stars nieuwleusen fashion - kleding & accessoires - sieraden - tassen - ruim assortiment

Van 4 Stars naar 4 Stars Fashion

Uiteindelijk is alles een klein beetje anders gelopen…In de loop van de jaren is het concept bijgeschaafd en veranderd. Er kwam steeds een beetje meer kleding bij en de hoofd verkoopgroepen werden bij verkopen. Naast die verandering verlieten ik en mijn zusjes om de beurt 4 Stars. Niet dat we helemaal weg waren, achter de schermen hielpen we nog wel met oa foto’s maken, etaleren of mee op inkoop. Maar we zaten niet meer in het bedrijf en mijn moeder heeft 4 Stars dan ook jarenlang alleen met veel succes gerund in Dalfsen.

Totdat zij aangaf het wat rustiger aan te willen doen en het bij mij steeds meer kriebelde om iets voor mijzelf te beginnen, want in de tussentijd was ik werkzaam geweest in de horeca maar dat stukje fashion en mode lieten mij nooit los.

Toen mijn moeder dit dus aangaf was het de perfecte kans voor mij om voor mijzelf te beginnen door 4 Stars over te nemen en voor te zetten.

Ik verhuisde 4 Stars van Dalfsen naar Nieuwleusen omdat dit beter te combineren zou zijn met mijn jongens en het gezinsleven. Ik vond een geschikt pand dichtbij ons huis en al snel tekende ik het huurcontract.

28 Mei 2019 was daar de feestelijk opening van 4 Stars Nieuwleusen.

Pand 4Stars 2


Echter bleek het pand minder geschikt dan ik had gehoopt en liep de samenwerking met mijn moeder anders dan we voor ogen hadden en scheidde al snel onze wegen. Ook verhuisden we binnen het jaar al naar een ander winkelpand. Dit was gelukkig 1 pand verderop, dus met steekwagens en rolcontainers hebben we alles in een weekend verhuisd. Zonder Jurgen was ik nergens geweest, hij heeft geholpen waar hij kon, behangen, kledingrekken en wandstellingen gemaakt en natuurlijk  een hoop gesjouwd.

Yes na een weekend flink aanpakken konden we weer open op de nieuwe locatie, fresh and clean. Het voelde als een nieuwe start!

Maar na enkele maanden kwam daar corona om de hoek kijken. Vervelend en lastig maar we waren nog steeds open en ik deed nog steeds wat ik het liefste deed, met fashion bezig zijn. Totdat daar het bericht kwam dat we in lockdown gingen en de winkel verplicht dicht moest.

In deze periode heb ik een hoop nagedacht, over de toekomst van 4 Stars, over mijn vrijheid als zelfstandig ondernemer etc. Mijn huurcontract zou snel aflopen en ik had besloten om in deze periode niet verder te gaan met de fysieke winkel maar 4 Stars voort te zetten als een online winkel, lees webshop. Eind April 2021 hebben wij de deuren van de fysieke 4 Stars winkel gesloten en zijn de online deuren van 4 Stars Fashion geopend.

Online had ik nog geen ervaring maar ik kan vanuit de grond van mijn hart zeggen dat dit de beste keuze is geweest voor 4 Stars, voor mij en mijn gezin.

Iedere dag leer ik,  heb alle vrijheid, kan mijn creatieve ei kwijt en bovenal ik ben nog steeds bezig met mijn passie! Maar dan geheel op mijn eigen manier.

Welkom bij 4 Stars Fashion, de online fashionstore!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.