woman clothing accessories pastel colors

Hoe is 4 Stars ontstaan?

4 Stars is ontstaan uit een idee wat ik had samen met mijn moeder en 2 zusjes, Anouk & Kelly.

Wij zelf misten bij ons in het dorp een winkel waar dames en meiden terecht konden voor leuke betaalbare sieraden, tassen, accessoires en schoenen. Om je outfit mee af te stylen of om bijvoorbeeld aan iemand cadeau te doen. Je had wel soort gelijke winkeltjes in andere steden maar niks bij ons in het dorp waar je daarvoor terecht kon. Dus…….

Na veel brainstormsessies met elkaar en papa lief aangekeken te hebben, want ja we waren wel wat geld nodig om te kunnen beginnen, was het plan daar!

Wat we gingen verkopen wisten we, sieraden, tassen, accessoires en schoenen voor leuke betaalbare prijsjes en onze doelgroep was dames. Dames van alle leeftijden want wie houdt er nou niet van sieraden, tassen, accessoires en schoenen. En daarbij moest het ook geschikt zijn voor ieders portemonnee.

Over de openingstijden en werkdagen waren we het snel eens, 4 dagen in de week zouden we open gaan, ieder van ons zou er 1 dag in de week werken, zodat we daarnaast onze huidige banen gewoon aan konden houden. De inkoop zouden we dan met z’n viertjes doen wanneer nodig zou zijn.

Inkoop adressen hadden we omdat mama jarenlang Boetiek Kim gerund had. En zij precies wist waar we terecht konden voor alle items die wij wouden gaan verkopen.

De plek dat moest Dalfsen worden en dan het liefst in de hoofdstraat van het dorp in een klein knus pandje, zodat je alleen het overzicht kon houden.

En toen… de naam. Hoe gaan we ons bedrijf noemen? Wel zo handig als je een zaak begint dat het een naam heeft, toch?

En daar kwam al snel 4 Stars naar voren. Ieder van ons was een ster dus 4 Stars. En iedere ster stond dan ook weer voor een verkoopgroep. Sieraden, tassen, accessoires en schoenen.

Na dat dit alles rond was, het geschikte pand te hebben gevonden en hebben we ons ingeschreven bij de KVK en kon het klussen beginnen.

Pand 4Stars

28 mei 2008 was de officiële opening van 4 Stars!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.